Söker ni en spännande föreläsare till en workshop eller ska ni ha en kick-off?
Ni kanske vill boosta era medarbetare eller uppmuntra dom för ett mycket gott arbete. Härnedan ser du några av våra spännande föreläsare, som kanske kan intressera er!

 Ledarskap - Team - Inspiration

HÅKAN ERICSON - lotsade som förbundskapten för U21-landslaget i fotboll, Sverige till första EM-guldet.
Utsedd till Årets Ledare 2015, på idrottsgalan. Numera arbetar han som framgångsrik inspiratör och föreläsare.

En varm sommarkväll i Prag 2015, förändrade Håkans liv totalt. Ett gast-kramande straffdrama, fick avgöra EM-finalen, som slutade med guld för U21-landslaget i fotboll. Denna oförglömliga kväll, gjorde att Håkan blev känd för hela Sverige, med allt vad det innebär. Men fotbollslivet har inte alltid varit en dans på rosor för Håkan, som gjort en fantastisk resa och vänt motgångar till stor och välförtänt framgång. Nu är vi glada och stolta att kunna erbjuda företag och olika organisationer att ta del av Håkans inspirerade föreläsning om den brokiga vägen mot EM-guldet, att kunna vända motgångar till framgång och om att skapa lyckosamma team, med olika människotyper och individualister.
Läs mer och boka Håkan

Vin och Champagneprovningar

THOMAS ÖSTLUND - mycket erfaren och kunnig inom vinet & Champagnens värld. Dessutom - förmodligen en av Sveriges trevligaste och roligaste sommelier. Låt han ta er på en resa genom de ädla dryckernas värld.

Önskar ni en Vin eller Champagne -provning, kan vi garantera er en lärorik och mycket trevlig provning med Thomas. Han kommer att ge er en smak och sinnesupplevelse, blandat med en god portion humor.  Ni kan definitivt räkna med att en och annan "Östlundare" dyker upp under provningens gång, som skapar den goa stämningen, som Thomas alltid lyckas förmedla under sina framträdanden.
Läs mer och boka Thomas

Service och Kommunikation

LARS JO LARSSON - mycket erfaren, skicklig, uppskattad, underhållande och ofta anlitad talare/föredragshållare inom Service och Kommunikation - Kundbemötande - Krishantering - Konflikthantering - Mediahantering.

Lars är utbildare och föredragshållare, men arbetar också med psykoterapi. Han är en mycket erfaren, uppskattad och ofta anlitad föreläsare, med över tjugo års erfarenhet av uppdrag för näringsliv och offentlig förvaltning inom kommunikation och ledarskap. Det finns inte många branscher, kommuner, myndighet eller verk - där han inte har varit. Lars JO Larsson är en skicklig kommunikatör, retoriker med stor humor och nu med utvidgad kompetens inom psykoterapi.
Läs mer och boka Lasse